Gå till huvudinnehåll

2023-07-06 | 08:30 (CEST)

Castellum hyr ut ytterligare 1 000 kvm till Best Western Plus Hotel Plaza i Västerås

Skrapan Västerås

Castellum och Best Western Plus Hotel Plaza har tecknat en avsiktsförklaring om att utöka antalet hotellbäddar i Skrapan, centrala Västerås.

“Efterfrågan på kommersiella fastigheter i Västerås är fortsatt stark, företagen här är fullt inriktade på att utvecklas och växa. Att tillsammans med en långvarig hyresgäst och samarbetspartner få utveckla ”Skrapan” och samtidigt trygga tillgången av hotellrum för stadens besökare känns jätteroligt”, säger Mats Eriksson, region-vd, Castellum Mälardalen.

På den utökade ytan, 1 000 kvm, i Skrapan, kommer 50 hotellrum och 100 bäddar att tillskapas. Hotellet kommer efter en sådan expansion kunna erbjuda totalt 250 rum och 522 bäddar i centrala Västerås.

Hotellrummen kommer att skapas i den befintlig byggnaden där ytor på ett resurseffektivt sätt kan färdigställas till slutet av 2024.

“Vi har tillsammans med Castellum under flera år jobbat tätt med att utveckla Hotel Plaza och B26 coworking. Att tillsammans med en engagerad fastighetsägare som Castellum kunna ta ett stort och viktigt steg för vår fortsatta utveckling och expansion i Västerås känns otroligt spännande”, säger Best Western Plus Hotel Plazas vd, Tobias Hultberg.

För mer information vänligen kontakta:
Mats Eriksson, region-vd, Castellum Mälardalen, 070 588 79 99, mats.eriksson@castellum.se
Tobias Hultberg, vd Hotel Plaza, 070 370 12 06, tobias@plazavasteras.se

Dokument och filer

Castellum hyr ut ytterligare 1 000 kvm till Best Western Plus Hotel Plaza i Västerås (PDF) Mats Eriksson (JPEG) Skrapan Västerås (PNG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden