Gå till huvudinnehåll

2023-07-13 | 08:00 (CEST)

Castellum tecknar nytt hyresavtal om 3 330 kvm med BioArctic AB i Stockholm

Bild på Stockholm Lustgården 11

Castellum förlänger hyresavtalet med biofarmabolaget BioArctic AB som samtidigt expanderar sina lokaler med 767 kvm. Det nya avtalet gäller bolagets huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm och är skrivet på fem år.

”Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med BioArctic och det är både roligt och spännande att följa med på deras resa och stötta deras viktiga verksamhet med välanpassade lokaler i ett strategiskt bra område”, säger Sven Stork, region-vd, på Castellum.

BioArctic är ett svenskt forskningsföretag för läkemedel med målsättningen att utveckla nya behandlingar som angriper orsakerna till neurodegenerativa sjukdomar. Företagets huvudkontor är beläget i fastigheten Lustgården 11 på Warfvinges väg 35 i Stockholm. BioArctic har suttit i Castellums lokaler sedan januari 2014. Det nya avtalet innebär att den befintliga lokalytan utökas med 767 kvm som kommer att anpassas efter verksamheten.

För mer information vänligen kontakta:
Sven Stork, region-vd i Stockholm, Castellum AB, 0708-24 40 96, sven.stork@castellum.se

Dokument och filer

Castellum tecknar nytt hyresavtal om 3 330 kvm med BioArctic AB i Stockholm (PDF) Bild på Stockholm Lustgården 11 (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden