Gå till huvudinnehåll

2018-10-25 | 08:00 (CEST)

Castellum tillsätter ny kommunikationsdirektör

Anna Karin Nyman 2017
Anna-Karin Nyman har utnämnts till kommunikationsdirektör på Castellum. Anna-Karin kommer närmast från rollen som kommunikationsdirektör på branschorganisationen Jernkontoret. Hon har lång erfarenhet från flera chefsbefattningar bland annat på näringsdepartementet där hon arbetade som presschef hos partiledare och dåvarande näringsminister Annie Lööf.

Anna-Karin Nyman har också arbetat som pressekreterare och stabschef på landsbygds-departementet, politiskt sakkunnig i riksdagen samt som journalist och ledarskribent.

Som kommunikationsdirektör för Castellum kommer Anna-Karin att ansvara för koncernens interna och externa kommunikation med fokus på att utveckla Castellums varumärke och marknadsposition. Anna-Karin kommer att ingå i koncernledningen och tillträder sin nya tjänst 17 december 2018.

”Vi ser fram emot att Anna-Karin, genom sin breda erfarenhet inom kommunikation och PR, kommer att fortsätta utveckla och driva Castellum-koncernens marknadskommunikation för att ytterligare öka synlighet och kännedom om Castellum och våra erbjudanden”, säger Henrik Saxborn, Castellums koncernchef.

För ytterligare information kontakta: 
Henrik Saxborn, verkställande direktör Castellum, 031-60 74 50
www.castellum.se

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 87,5 miljarder kronor och utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter med en uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvm. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors.
   Castellum har under 2018 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler samt nivå guld för bolagets hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellum är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.
   Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Castellum AB (publ), Box 2269, SE-403 14 Göteborg | Org. nr 556475-5550   | Tel 031 60 74 00

Dokument och filer

Pressmeddelande 181025 (PDF) Anna Karin Nyman 2017 (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden