Gå till huvudinnehåll

2020-02-07 | 08:15 (CET)

Castellum uppför Kungsbackas första padelcenter

Hede Padelcenter
Castellum har tecknat 10-årigt hyresavtal med Hede Padelcenter avseende en byggnad för ett nytt padelcenter i Kungsbacka.  Efter om- och tillbyggnad av Castellums fastighet på Faktorvägen 1 kommer byggnaden bli ca 7 500 kvm. Byggstart är planerad till februari. Invigningen av det nya padelcentret beräknas ske hösten 2020.

Hede Padelcenter är ett nystartat bolag som genom sin etablering på Faktorvägen 1 öppnar Kungsbackas första padelcenter längs med infarten till Kungsbacka.

"Vi är väldigt glada att få utveckla ett av Nordens bästa padelcenter tillsammans med Castellum. Det har länge funnits ett sug efter padel i Kungsbacka och nu äntligen kommer vi kunna erbjuda invånarna ett center i absolut toppklass. Hede Padelcenter kommer vara så mycket mer än bara ett "padelcenter", säger Niklas Öberg, delägare Hede Padelcenter.

"Det är glädjande att kunna hälsa Hede Padelcenter välkomna som hyresgäster till oss. Deras verksamhet blir ett välkommet tillskott till området och till Kungsbacka", säger Stefan Vilhelmsson, affärsområdeschef på Region Väst i Castellum.

För ytterligare information kontakta:
Stefan Vilhelmsson, affärsområdeschef Region Väst, Castellum, 0739-42 09 39

 


 

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Norden. Fastigheternas värde uppgår till 95,2 miljarder kronor och utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter med en uthyrningsbar yta om 4,1 miljoner kvm. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i 17 städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), vilket inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet. Castellum har under 2019 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB. Det innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler. Dessutom tilldelades Castellum nivå guld för bolagets hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. För ytterligare information besök www.castellum.se.

Dokument och filer

Release (PDF) Hede Padelcenter (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden