Gå till huvudinnehåll

2022-06-13 | 07:30 (CEST)

Castellum uppför ny lager- och logistikanläggning på attraktivt läge i Östra hamnen i Malmö

Visionsbild Tistlarna
Castellums projekt Tistlarna 9 på Koksgatan 21 i Östra hamnen är en modern lager- och logistikanläggning med en uthyrningsbar yta om 11.400 kvadratmeter. Total investeringsvolym uppgår till ca 200 mkr.

Det blir en flexibel anläggning med möjlighet till olika storlekar på lager- och kontorsytor. Taket på byggnaden kommer att förses med solceller som tillgodoser fastigheten för en effektiv drift. Den tillhörande parkeringen utrustas med laddningsmöjligheter för elbilar och fastigheten kommer även ha sedumtak. Anläggningen kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

”Med det här projektet erbjuder Castellum sina kunder en ny anläggning i ett attraktivt område. Just nu är efterfrågan stor på moderna lager- och logistiklokaler därför ser vi redan ett stort intresse”, säger Patrik Håkansson, affärsutvecklare på Castellum.

Östra hamnen i Malmö har ett strategiskt läge med närhet till centrala Malmö och stadens alla ringleder och tillfartsvägar. Det citynära läget utgör en unik möjlighet för det växande företaget som har behov av service, goda kommunikationer och snabba transportvägar. Busshållplats finns i närheten och man cyklar till och från Malmö Centralstation på 10 minuter.

För mer information vänligen kontakta:

Affärsutvecklare: Patrik Håkansson, Castellum Öresund AB, 040-38 37 09
Projektutvecklare: Håkan Gustafsson, Castellum Öresund AB, 040-38 37 25

Om Castellum                    

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Per den 31 mars 2022 uppgick fastighetsvärdet till ca 182 miljarder, inklusive ägarandelen i norska Entra ASA. Vi finns i attraktiva nordiska tillväxtregioner. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.
 

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se

Dokument och filer

Castellum uppför ny lager och logistikanläggning på attraktivt läge i Östra hamnen i Malmö (PDF) Visionsbild Tistlarna (JPEG) Befab21e751b6647_800x800ar (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden