Gå till huvudinnehåll

2021-06-23 | 09:00 (CEST)

Castellum välkomnar fyrfaldigt Gasellföretag som ny hyresgäst i centrala Jönköping.

DSC 1805 2
Efter 11 framgångrika år har gasellföretaget Toxic vuxit ur sina befintliga lokaler och flyttat till totalrenoverade och ändamålsenliga kontor på Slottsgatan hos Castellum. 

Toxic Interactive Solutions är en digital byrå verksamma i Jönköping, Borås och Anderstorp och som de senaste fyra åren blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri. Toxic valde mellan ett antal lokaler men under 2021 skrevs kontrakt för en lokal om 525 kvm på Slottsgatan 14, vilket är en dubblering av lokalyta för bolaget. Lokalen har under 2 månader genomgått en totalrenovering med anpassningar som möter byråns behov och önskemål.

- Det känns jättekul att ett så framåtlutat bolag som Toxic väljer att utöka sin verksamhet hos oss. Och vi hoppas att de kommer att fortsätta växa och trivas i sina nya lokaler på Slottsgatan, säger Åsa Brantgården, kommersiell förvaltare, Castellum Jönköping.
Inför flytten genomförde Toxic en intern undersökning
där personalen fick svara på hur och var man helst vill arbeta framöver.-

Det kommer vi fortsätta möjliggöra för personalen. Undersökningen visade också ett stort behov av att få arbeta på plats, träffas, umgås, skapa och att få arbeta ihop, säger Calle Andersson kontorsansvarig på Toxic i Jönköping.

Nycklarna till lokalerna lämnades nyligen över och på Castellum ser vi fram emot att följa Toxics framfart i Jönköping.

För ytterligare information kontakta: 
Andreas Georgii, affärsområdeschef Castellum Jönköping, telefon 070-9257725
Åsa Brantgården, kommersiell förvaltare, Castellum Jönköping, telefon 073-3759954

 

Om Castellum 
Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på ca 96 miljarder kronor. Vi finns på 14 svenska tillväxtorter samt i Köpenhamn och Helsingfors. Varje dag går 250 000 personer till jobbet i våra lokaler. Vi utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar med en uthyrningsbar yta om 3,8 miljoner kvadratmeter. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighetsbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

En värd bortom det förväntade.  
www.castellum.se

 

Dokument och filer

Pressmeddelande Castellum välkomnar Gasellföretag (PDF) DSC 1805 2 (JPEG) DSC 1942 2 (JPEG) DSC 1949 2 (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden