Gå till huvudinnehåll

2022-09-29 | 07:00 (CEST)

Exklusivt tjänstepaket erbjuds till Castellums hyresgäster

Företagsstaden Vaxjo
I samband med att parkeringsreglering införs presenterar Castellum ett stort tjänstepaket, exklusivt för hyresgäster i Företagsstaden I11. Paketet innehåller bl.a. förmånlig bilpool, fria duschmöjligheter och kostnadsfri cykelservice.

Som ett resultat av att Castellums hyresgäster varit med och bidragit till hur man på bästa sätt kan ställa om till hållbara färdsätt, är vi nu glada att erbjuda våra hyresgäster i Företagsstaden l11 ett omfattande tjänstepaket. Olika erbjudanden som ska få fler att välja bort den egna bilen:

  • Fordonspool med elcyklar och elbilar för hyresgäster både privat och i tjänsten.
  • Fler laddplatser.
  • Fler cykelställ samt fler cykelställ med tak.
  • Cykelgarage.
  • Kostnadsfria dusch- och omklädningsmöjligheter, i samarbete med Idrottskliniken.
  • Årlig kostnadsfri cykelservice.
  • Leveransskåp (Instabox) exklusivt för Castellums hyresgäster.

Under flera års tid har Castellum arbetat med frågor kring tillgänglighet i och till området tillsammans med bland annat övriga fastighetsägare och kommunen. Den 1 oktober genomförs parkeringsreglering i Företagsstaden I11 och stora delar av Västra Mark.

- Detta är en viktig hållbarhetsfråga då transporter står för en stor del av våra utsläpp. Vi vill att varje individ ska göra ett aktivt val och ge alternativ till att ta egen bil. Vårt vägnät är stundtals hårt belastat och därför behöver alla som kan välja ett annat färdsätt än den egna bilen, säger Jenny Rungegård, affärsområdeschef Castellum.

Paketet avspeglar även Castellum fokus på hälsa och välmående, vilket berör såväl utformning av arbetsplatser som hur medarbetarna tar sig till och från jobbet. 

- Vi vet att färdsätt i stor utsträckning påverkar vår hälsa och produktivitet, så detta är intressant även ur arbetsgivarperspektiv, avslutar Jenny Rungegård.


För mer information vänligen kontakta:
Jenny Rungegård, affärsområdeschef Castellum, 072-229 22 44
 

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva nordiska tillväxtregioner. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.  

En värd bortom det förväntade
www.castellum.se 

Dokument och filer

Pressmeddelande Exklusivt tjänstepaket erbjuds till Castellums hyresgäster (PDF) Företagsstaden Vaxjo (JPEG) Jenny Rungegård (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden