Gå till huvudinnehåll

2022-10-25 | 07:30 (CEST)

HEAD Scandinavia flyttar till Castellums The Rotterdam District i Värtahamnen

TheRotterdamDistrict
HEAD Scandinavia AB, nordisk distributör till den ledande tillverkaren av sportutrustning HEAD, väljer att flytta sitt huvudkontor till Castellums lokaler i Värtahamnen. Lokalen kommer att fungera både som showroom och kontor.

Värtahamnen växer och håller på att utvecklas till ett kreativt nav och attraktivt affärsdistrikt. Området är populärt för företag inom media och mode och nu väljer även den internationella sportutrustningstillverkaren HEAD att flytta sitt nordiska distributionsbolag hit.  

”Vi är inne i en expansiv fas och har letat rätt lokal för att kunna visa upp hela vårt erbjudande. Nu känns det verkligen som vi hittat rätt. Fantastiska ytor och enkel logistik, både för besökande kunder och för oss själva. Sen ska det också bli riktigt spännande att följa utvecklingen för hela det här området. Vi ser verkligen fram emot att flytta in snart”, säger Jonas Westlund, Business Unit Manager, HEAD Scandinavia AB.

Tillsammans med Stadsutvecklarna i Värtahamnen är Castellum med och utvecklar Värtahamnen och bidrar till att en sluten hamn öppnas upp och blir en ny unik stadsdel. Castellum har placerat ett av sina egna huvudkontor i området.

”Det här är ett område som förändras i grunden och det finns ett stort intresse. Vi är glada att få in HEAD som hyresgäst men också som granne till vår egen verksamhet ”, säger Sven Stork, vd för Region Stockholm på Castellum.

The Rotterdam District består av cirka 21 000 kvm uthyrningsbar kontorsyta och omfattar en restaurang i bottenplan och möjlighet till café eller servicebutik.

HEAD tillverkar sportutrustning och kläder för racket- och vintersport och erbjuder komplett utrustning inom tennis, padel, skidåkning, snowboard, dykning och simning. Bolaget grundades 1950 av amerikanen Howard Head, skaparen av den första fungerande metallskidan, och ägs idag av svensken Johan Eliasch.

HEAD flyttar in i sina nya lokaler i februari nästa år och hyresavtalet är skrivet på tre år.

För mer information vänligen kontakta:
Sven Stork, VD region Stockholm Castellum AB, +46850305206

Om Castellum
Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Per den 30 september 2022 uppgick fastighetsvärdet till ca 186 miljarder, inklusive ägarandelen i norska Entra ASA. Vi finns i attraktiva nordiska tillväxtregioner. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.
 

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se

Dokument och filer

HEAD Scandinavia flyttar till Castellums The Rotterdam District i Värtahamnen (PDF) TheRotterdamDistrict (JPEG) A48ef6c398992b58_800x800ar (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden