Gå till huvudinnehåll

2020-04-09 | 18:30 (CEST)

Henrik Saxborn väljs in i PSP Swiss Property styrelse

Henrik Saxborn
Castellums verkställande direktör Henrik Saxborn valdes den 9 april in i fastighetsbolaget PSP Swiss Propertys styrelse.

PSP Swiss Property är ett av schweiziskt ledande fastighetsbolag som äger fastigheter värderade till cirka 8 miljarder schweiziska franc (CHF), med inriktning mot kommersiella fastigheter och kontor i centrala tillväxtområden.

PSP Swiss Property Ltd (holdingbolaget) är noterat på SIX Swiss Exchange sedan mars 2000. Henrik Saxborn har arbetat på Castellum AB sedan 2006 och är verkställande direktör sedan 7 år tillbaka.
För ytterligare information kontakta:
Henrik Saxborn, verkställande direktör, Castellum AB, 031-60 74 50


 

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 95,2 miljarder kronor och utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter med en uthyrningsbar yta om 4,3 miljoner kvm. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i 17 städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), vilket inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet. Castellum har under 2019 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB. Det innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler. Dessutom tilldelades Castellum guldnivå för bolagets hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. För ytterligare information besök www.castellum.se
 

Dokument och filer

Release (PDF) Henrik Saxborn (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden