Gå till huvudinnehåll

2022-04-26 | 08:00 (CEST)

Kontoret är den viktigaste kulturbyggaren när NetClean Technologies väljer Castellums Emigranten

Emigranten Netclean april 2022
- Det är på kontoret vi bygger vår företagskultur, hämtar energi och bygger vårt team, så nu när vi växer ska vi skapa ett kontor som våra medarbetare verkligen vill komma till. Så beskriver Anna Borgström, VD för NetClean, flytten till Castellums Emigranten i Göteborg.

NetClean Technologies är Göteborgsföretaget som skyddar företags IT-miljöer genom att utveckla och erbjuda mjukvaruprodukter som upptäcker och blockerar sexuellt övergreppsmaterial på barn. Att bolaget är starkt syftesdrivet är inte svårt att förstå, och inte heller att medarbetarna som nu ska bli ännu fler, brinner för sina uppdrag. Att valet av ny lokal hamnade på den nybyggda Castellum-fastigheten på Nya Masthuggskajen är ingen slump.

– NetClean vill bidra till en positiv samhällspåverkan, och därför ville vi hitta ett bra läge i en fastighet med den bästa miljöklassningen. Att vi dessutom kan anpassa lokalerna så att de fungerar för vår kultur kändes oerhört viktigt. Vi är ett bolag som ständigt förändras och då vill vi att alla ska vara delaktiga, säger Anna Borgström.

Just nu pågår en anpassning av lokalerna och fokus ligger på funktionella samarbetsytor, hög trivselfaktor och men också ytor där man kan umgås på under och efter arbetstid.

– Vi vill att vårt kontor ska vara ett kontor som medarbetarna vill komma till, trivas på och vill vara i. Även om vi tillämpar hög flexibilitet så är det på kontoret vi skapar sammanhang. Vårt bolags företagskultur kännetecknas av kombinationen av samarbete, snabbhet och framåtanda med mycket hjärta och värme. Det är vad som gjort oss framgångsrika, säger Anna Borgström.

– Vi är otroligt glada att få ett sådant fint bolag som hyresgäst i Emigranten. Och det är också ett kvitto på att utveckla fastigheter med ett tydligt hållbarhetstänk är vägen framåt, säger Mariette Hilmersson, region-vd, Castellum.

NetClean Technologies flyttar in i sina 511 kvm stora lokaler på Hälsingegatan 10 i juli 2022.

För mer information vänligen kontakta:

Mariette Hilmersson, Region-vd Castellum, 0739-42 09 02

Om Castellum
Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva nordiska tillväxtregioner. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. 
En värd bortom det förväntade. 

www.castellum.se

Dokument och filer

Pressmeddelande Netclean Emigranten April 2022 (PDF) Emigranten Takterrass (JPEG) Emigranten Netclean april 2022 (PNG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden