Gå till huvudinnehåll

2022-02-16 | 07:55 (CET)

Maria Strandberg ny CFO på Castellum

Regulatoriskt

Maria Strandberg
Maria Strandberg utses som ny CFO på Castellum AB. Hon tillträder sin roll den 1 mars.

Maria Strandberg kommer närmast från posten som ekonomichef på Kungsleden där hon arbetat i olika ledande roller sedan 2015. Hon har tidigare jobbat som revisor på EY och är civilekonom.

”Jag ser fram emot att som CFO och medlem i koncernledningen skapa de bästa förutsättningarna för transparent och tydlig finansiell rapportering och analys samt vara med och utveckla Nordens största noterade kommersiella fastighetsbolag”, säger Maria Strandberg, tilträdande CFO för Castellum.

Maria Strandberg efterträder Ylva Sarby Westman som lämnar Castellum under våren.

”Jag välkomnar Maria Strandberg från Kungsleden som ny CFO. Nu har vi hela nya koncernledningen på plats och har fullt fokus på vår fortsatta tillväxtresa för Castellum”, säger Rutger Arnhult, vd för Castellum.
 

För mer information vänligen kontakta:

Rutger Arnhult, vd Castellum AB, 070 458 24 70
Maria Strandberg, CFO, Castellum AB, 070 398 23 80

 

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största kommersiella börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Per den 19 november 2021 uppgick fastighetsvärdet till ca 148 miljarder, baserat på ett ägande av samtliga aktier i Kungsleden. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors-området. Genom Castellums intressebolag Entra ASA får bolaget också exponering mot den norska kommersiella fastighetsmarknaden. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.
 

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se

 

Dokument och filer

Pressmeddelande 220216 (PDF) Maria Strandberg (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden