Gå till huvudinnehåll

2021-04-29 | 09:00 (CEST)

Populära restaurangkedjan Heat klar för inflyttning i expansiva Kopparlunden

Heat prm
I månadsskiftet september/oktober beräknas portarna öppna för en ny restaurang i Kopparlunden. Det blir restaurangkedjan Heat som tar över lokalerna efter nerlagda Les Chambres och Essence.

- Vi har under ett par år haft dialog med Heat om en etablering i Västerås och nu hade vi äntligen den rätta lokalen. Heat blir ett jättefint komplement till området och efterfrågan av denna typ av mat är hög bland hyresgästerna i Kopparlunden, säger Axel Sundquist, fastighetschef Castellum Västerås.

Att utveckla Kopparlunden står högt upp på agendan i Västerås och i detta arbete är det viktigt att erbjuda våra hyresgäster ytterligare lunchalternativ. Castellum vill även locka fler besökare till området genom en helhetsupplevelse där du kan avnjuta en god lunch samtidigt som du befinner dig i en industrihistorisk miljö med anor från slutet av 1800-talet.

- Vi fortsätter vår expansiva resa trots tuffa tider inom restaurangbranschen. Vi har märkt att Heatkonceptet med kvalitativ hemlagad lunchbuffé har fungerat väldigt bra efter flera nyöppningar. På Heat vet gästerna att vi alltid har det de vill äta och därför tror vi även att vi har lyckats så bra trots pandemin. Vi ser ödmjukt fram emot öppningen i ytterligare en ny stad som Västerås, berättar Daniel Wärnmark, grundare till Heat.

Lokalen kommer under våren att genomgå en enklare renovering, detta för att anpassas till hyresgästens egna koncept. Heat kommer att hyra ca 900 kvm och med Kopparlundens framtida expension blir Heat en samarbetspartner och stabil aktör för framtiden.
 

För mer information kontakta:
Karl Ternemo, Affärsområdeschef Castellum Västerås, 0702-756 610
Axel Sundquist, Fastighetschef Castellum Västerås, 0706- 957220

Om Castellum 
Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på ca 96 miljarder kronor. Vi finns på 14 svenska tillväxtorter samt i Köpenhamn och Helsingfors. Varje dag går 250 000 personer till jobbet i våra lokaler. Vi utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar med en uthyrningsbar yta om 3,8 miljoner kvadratmeter. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighetsbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

En värd bortom det förväntade.  
www.castellum.se 

Dokument och filer

Pressmeddelande Castellum väkomnar Heat till Kopparlunden (PDF) Heat prm (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden