Gå till huvudinnehåll

2021-05-27 | 08:30 (CEST)

Premiär för Castellums nya padelbana på Torsgatan

Padelbana Torsgatan
Som en stormvind drog trenden med padel in över Sverige och inga tecken på avmattning syns än. Padeln är här för att stanna och efterfrågan på centrala banor är stor. I dagarna öppnades Castellums padelbana på Torsgatan - en efterlängtad bana öppen för både hyresgäster och allmänheten.

”Sedan nyheten om att vi planerade för en padelbana på en av Torsgatans innergårdar kom ut har intresset varit jättestort, både bland våra hyresgäster och boende i närområdet. Det märks att bristen på banor i centrala lägen är stor och vi är glada över med den nya banan kunna bidra till att allt fler kan spela padel säger Martin Bjöörn, VD för Castellum Region Stockholm-Norr.
Den fullstora banan drivs av aktören Padler som dessutom har en butik på Torsgatan 26 med ett brett utbud av racket, skor och annan utrustning. För nybörjaren eller den som vill vässa sitt spel går det att boka en instruktör som lyfter spelet till nästa nivå. Padelbanan är möjlig att boka 07-22 på vardagar och 08-21 på helger.
I anslutning till banan kommer det även att finnas läktare och på den andra av de två innergårdarna finns ett utegym. Målet med gårdarnas utformning har varit att skapa aktiva ytor som inbjuder till möten, aktivitet och avkoppling. Här finns utearbetsplatser och möjligheter till såväl föreläsningar som mingel.

”Vi tillbringar i genomsnitt 90 procent av tiden inomhus. Det är på tok för mycket. Bättre välbefinnande, minskad stress och ökad kreativitet är bara några av många positiva effekter som forskningen visar att vi får av att vistas utomhus, oavsett vi svarar på mail eller spelar en pulshöjande padelmatch ute” avslutar Martin Bjöörn.

För mer information vänligen kontakta:

Martin Bjöörn, VD Castellum region Stockholm-Norr, 08 602 33 11

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på ca 96 miljarder kronor. Vi finns på 14 svenska tillväxtorter samt i Köpenhamn och Helsingfors. Varje dag går 250 000 personer till jobbet i våra lokaler. Vi utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar med en uthyrningsbar yta om 3,8 miljoner kvadratmeter. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighetsbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se

Dokument och filer

Padelbana på Torsgatan (PDF) Padelbana Torsgatan (JPEG) Padelbana Torsgatan (JPEG) Utegym Torsgatan (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden