Gå till huvudinnehåll

2021-05-10 | 16:00 (CEST)

Ulrika Danielsson lämnar rollen som CFO på Castellum

Regulatoriskt

Ulrika Danielsson har meddelat att hon beslutat att lämna sin roll som CFO i Castellum. Hon har varit anställd i bolaget sedan 1998, ekonomidirektör sedan 2006 och ekonomi- och finansdirektör sedan 2014. Avsikten är att Ulrika kommer att stanna kvar i minst sex månader, och nu inleds en process för att tillsätta en ny ekonomi- och finansdirektör.

”Ulrika har under sina många år i bolaget gjort ovärderliga insatser och varit en viktig del av vår utveckling och framgång. Det finns inte ord som räcker för att tacka Ulrika för hennes arbete. Jag önskar Ulrika lycka till när hon senare lämnar Castellum”, säger Henrik Saxborn, VD för Castellum.
 

För mer information vänligen kontakta:

Henrik Saxborn, VD Castellum AB, 0706-94 74 50

Denna information är sådan information som Castellum AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 maj 2021 kl. 16.00 CET.

 

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på ca 96 miljarder kronor. Vi finns på 14 svenska tillväxtorter samt i Köpenhamn och Helsingfors. Varje dag går 250 000 personer till jobbet i våra lokaler. Vi utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar med en uthyrningsbar yta om 3,8 miljoner kvadratmeter. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighetsbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se

Dokument och filer

Pressmeddelande 210510 (PDF)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden