Gå till huvudinnehåll

2020-06-17 | 09:00 (CEST)

Utmanaren Maya Delorez flyttar in hos Castellum i Uppsala

Helt orädd men utan tidigare erfarenhet av företagande startade den då 21-åriga Madelene Törnblom företaget Maya Delorez AB. Det var 2017. Sedan dess har bolaget vuxit snabbt och har nu kunder i över 50 olika länder. I sommar blir det nytänkande ridsportmärket ny hyresgäst hos Castellum i Uppsala.

Maya Delorez är ett svenskt företag som erbjuder ett unikt sortiment av kvalitativa och innovativa ridsportkläder i funktionsmaterial anpassade till den aktiva ryttaren, vilket tidigare saknats i branschen. Maya Delorez har med stor framgång utmanat det traditionella tänket i branschen och etablerat en helt ny bild av ridkläder. Nu expanderar verksamheten i en 230 kvadratmeter rymlig lokal som kombinerar kontor och lager, på Svederusgatan 1 i Uppsala.

"Vi sökte en inspirerande arbetsmiljö att trivas i. Valet föll på Castellum som kunde erbjuda ett attraktivt läge med möjlighet att anpassa efter våra behov. Både jag och mina medarbetare ser mycket fram emot att fortsätta utveckla vårt varumärke i våra nya lokaler", säger Madelene Törnblom, VD på Maya Delorez AB

Lokalerna på Svederusgatan 1 i Fyrislund i östra Uppsala ligger strategiskt och lättillgängligt med närhet till både stadens centrum, E4 och andra stora genomfartsleder. Inflyttningen sker i sommar och avtalet löper på drygt 3 år.  

"Vi på Castellum hälsar Maya Delorez välkommen till oss ser fram emot att följa företagets fortsatta tillväxtresa. Det känns roligt att ett innovationsbolag som Maya Delorez väljer att utöka sin verksamhet hos oss och att vi har kunnat erbjuda en lokal som passar detta snabbväxande företag", säger Martin Bjöörn, VD för Castellum Region Stockholm norr.

För ytterligare information kontakta: 

Martin Bjöörn, vd Region Stockholm-Norr, Castellum, 08 602 33 11, martin.bjoorn@castellum.se 

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 96,3 miljarder kronor och utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter med en uthyrningsbar yta om 4,3 miljoner kvm. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i 17 städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Castellum rankas som det mest jämställda av 600 börsnoterade europeiska bolag av European Women on Boards 2020. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), vilket inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet. Castellum har under 2019 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB. Det innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler. Dessutom tilldelades Castellum guldnivå för bolagets hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. För ytterligare information besök www.castellum.se.

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden