Fastigheten håller på att byggas så det är stängsel runt byggnaden

Nytt kontorshus på Aspholmen

Castellum kommer att uppföra ett nytt kontorshus på Aspholmen med Bravida som hyresgäst. Bravida expanderar sin verksamhet i Örebro och flyttar till Aspholmen, som är ett av Örebros snabbast växande områden. Det nya huset blir totalt ca 3 000 kvm, i tre våningsplan och kommer till största delen bestå av kontor men inrymmer även personalytor och varmlager. Till detta byggs även en separat byggnad för kallager om 300 kvm.

Strategiskt läge Bra kommunikationer Miljöcertifierat
Fasadskiss.

Miljöcertifierat

Hög miljöstandard

Bravida blir inte bara hyresgäst utan de utför på uppdrag av Castellum även alla tekniska installationer i det nya huset. Byggnaden kommer bland annat att få bergvärme, solceller och beräknas certifieras enligt miljöbyggnad Guld vilket säkerställer att energianvändning, innemiljö och material håller en hög miljöstandard och är bra både för miljön och personerna som ska arbeta i lokalerna.

Typ Lager/logistik, Kontor
Uthyrningsbar yta 3 000 kvm
Färdigställt Inflyttning hösten 2023

Planskisser

Nära till centrum

Det är ca 2 km ifrån centrum. Bra kommunikationer med cykel, bil eller buss. Har du längre att resa är det enkelt och nära att ta sig av och på motorvägen, E18/E20. Inom området finns flera restauranger och många möjligheter att träna, bl a finns Friskis & Svettis, Gymmet, WAP Padelcenter och Strike bowling. I området finns också affärer såsom Stadium Outlet, Lager 157, Elda butiken, Swedol, Bageri Bullvivan, Verktygsvaruhuset med flera.

Här ligger Bravida

Kontakta oss

Projektchef

Erik Nilsson

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Castellum är en av Nordens ledande aktörer inom logistik. Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile - och erbjuder kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen.


Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.