Gå till huvudinnehåll
Visionsbild av fastigheten med lastbilar utanför.

Toppmodern logistikanläggning

Logistikanläggningen kommer att vara utrustad med bland annat solceller på taken för effektiv fastighetsdrift och laddning av elfordon. Byggnaden beräknas stå klar under 2022 och uppgår till 5 135 kvm uthyrbar yta, som Budbee hyr på ett åttaårigt kontrakt. Castellums investering beräknas till drygt 94 Mkr, och enligt Malmö stad ska satsningen kunna generera cirka 500 arbetstillfällen.

Solceller på taket Strategiskt läge Miljöcertifierat
Typ Lager/logistik
Area byggnad 5 135 kvm
Markportar 21 st för transportbilar
Lasthus 6 st för lastbilar
Entréer 2 st - en för transportbilar och en för lastbilar
Övrigt Solceller på taket, möjlighet till laddning av elfordon
Beräknad inflyttning 2022
Miljöbyggnad Silver

Här ligger Budbee

Kontakta oss

Mattias Wallin

Projektchef Region Öresund

Mattias Wallin

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Castellum är en av Nordens ledande aktörer inom logistik. Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile - och erbjuder kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen.


Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.