Exteriörbild av fastigheten.

Med utsikt över södra infarten

Kontorsytorna är anpassade efter varje hyresgästs önskemål och håller en hög och modern standard. Drottningparken har ett ypperligt läge i direkt närhet till både City och Södra station. Huset är också lätt att besöka med bil via Örebros södra infart, där rondellen nu har öppnats till Fabriksgatan. I bottenplan finns garage och även några platser med elbilsladdning.

Bra kommunikationer Moderna lokaler Magnifik utsikt

Om Drottningparken

På Castellum är hållbarhetsfrågor viktiga och Drottningparken är certifierad i Miljöbyggnad silver. Hyresgäster i fastigheten är bland annat Handelsbanken, Kinnarps, HiQ och PWC. Roof arkitekter har ritat huset och Asplunds Bygg var totalentreprenör.

Typ Kontor
Färdigställt 2016
Certifiering Miljöbyggnad Silver
Arkitekter Roof arkitekter. Totalentreprenör: Asplunds Bygg.

Här ligger Drottningparken

Kontakta oss

Kommersiell Förvaltare

Theresia Sjöström

Intresseanmälan

Hej!

Är du ute efter nya lokaler till din verksamhet, och vill ha mer information om den här fastigheten? Vi berättar gärna mer om de möjligheter som finns och ser fram emot att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa till.

Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Vi hörs!

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Skandinaviens största bestånd av kontorsfastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av lokaler i olika lägen. I flera städer har vi också komplett utrustade, nyckelfärdiga kontor liksom coworking-platser med fullservice, tillträde dygnet runt och ett stort tjänsteutbud.

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö.

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.