Visionsbild av kontorsmiljö.

Ett kontor som öppnar sig mot världen

Emigranten Göteborg ligger mitt på Masthuggskajen, en ny stadsdel som är en del av Älvstaden – det stora stadsutvecklingsprojekt som ska binda samman staden, möta vattnet och stärka stadskärnan.

WorkOUT® utomhuskontor Servicetjänster Utsikt mot vattnet

Granne med himlavalvet

På taket finns två glaskroppar med uteterrass och trädgård emellan. Perfekt för en ”walk & talk” mellan mötespassen, samtidigt som man kan njuta av de hänförande göteborgska vyerna över hamnen och porten till västerhavet. Glaskropparna är kontor med egna utgångar mot den gemensamma terrassen. Här finns också WorkOUT® – ett utomhuskontor på ca 500 kvm – som komplement till arbetsplatserna inomhus.

Takterrassen med planteringar och sittplatser.

Utekontoret

Här uppe bland takåsarna finns plats för möten, koncentrerat arbete i avskildhet eller bara en stunds njutning för att ladda batterierna. Utekontorets inredning är specialdesignad för att vara ergonomiskt rätt och här finns och så en vacker spaljé som ger skugga under soliga dagar. Det finns flera elstolpar där du kan ladda dina enheter. Och självklart finns trådlöst wifi.

Utsikt från huset.
Visionsbild av fastigheten.
Huset sett från sidan.
Visionsbild av fönster med utsikt mot vattnet.

Området

Ett nytt område som uttrycker framtidstro

Emigranten Göteborg ligger mitt på Masthuggskajen, en ny stadsdel som är en del av Älvstaden – det stora stadsutvecklingsprojekt som binder samman staden, möter vattnet och stärker stadskärnan. Här är har arbetet påbörjats med att bygga över 1200 bostäder och närmare 150 000 kvm kontor, butiker och restauranger. Den nya stadsdelen kommer att bli miljöcertifierad med parker och grönområden, minimalt med bullerskapande trafik och ge göteborgarna tillgång till hamnen, vattnet och porten mot väster.

 

En ny stadsdel

Målbilden är att Masthuggskajen ska bli en ny, dynamisk och livlig stadsdel full av kontraster, där man kan arbeta, bo, koppla av och umgås. Området beräknas vara klart 2027.

Här ligger Emigranten

Kontakta oss

Kommersiell Förvaltare

Adrian Ghoraishi

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Skandinaviens största bestånd av kontorsfastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av lokaler i olika lägen. I flera städer har vi också komplett utrustade, nyckelfärdiga kontor liksom coworking-platser med fullservice, tillträde dygnet runt och ett stort tjänsteutbud.

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö.

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.