Gå till huvudinnehåll
Vy över området.

En av Nordens största logistikanläggningar

Q2 2018 färdigställdes första etappen där vi uppfört en flexibel och toppmodern logistikanläggning om drygt 30 000 kvm. Andra etappen om ca 35 000 kvm färdigställdes Q2 2020. I och med färdigställandet av etapp 2 blir logistikparken om totalt 65 000 kvm en av Nordens största logistikanläggningar med modern standard för helautomatiserade lager.

Strategiskt läge Bra kommunikationer Miljöcertifierat
Typ Lager/logistik
Uthyrningsbar yta 65 000
Färdigställt 2020
Adress Sörredsvägen 113
Miljöcertifiering Miljöbyggnad
Vy över fastighet.
  • Toppenläge vid Hisingsleden, 10 minuter från Göteborgs Hamn och 15 minuter från centrum
  • 70 % av Skandinaviens industri och befolkning inom 500 km
  • Bra kommunikationer till Stockholm, Oslo och Köpenham
  • Del av Port of Gothenburg Logistics Park på totalt 1 000 000 kvm

Handfast hållbarhetsarbete

Hisingen Logistikpark har miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad. Detta är ett miljöcertifieringssystem som utgår från svenska bygg- och myndighetsregler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad bekräftar att fastigheten uppfyller viktiga kriterier inom energi, inomhusmiljö och material. Certifieringen administreras av Sweden Green Building Council. 2021 vann dessutom Hisingen Logistikpark - med sina 30 000 kvadratmeter solceller på taket - branschens finaste utmärkelse Solenergipriset.

Här ligger Hisingen Logistikpark

Kontakta oss

Kommersiell Förvaltare

Ulrika Johannesson

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Castellum är en av Nordens ledande aktörer inom logistik. Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile - och erbjuder kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen.


Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.