Gå till huvudinnehåll

Castellum bygger Hisingens nya polishus på Exportgatan

Lokalpolisområde Storgöteborg Hisingen ska flytta från lokalerna på Vågmästareplatsen, till nya lokaler med närhet till E6:an. Det nya polishuset är cirka 9 000 kvm stort och förväntas stå klart för inflyttning under andra kvartalet 2025. Busshållplatsen ska flyttas närmare fastigheten och en ny gångväg byggs för att öka tillgängligheten för de som inte åker bil.

Ca 9 000 kvm Toppmodern fastighet Nära till E6:an
Typ Kontor, Polishus
Adress Exportgatan, Göteborg
Yta ~9000 kvm
Byggstart Q4 2022
Inflyttning Q4 2025

Här ligger Polishuset Hisingen

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Skandinaviens största bestånd av kontorsfastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av lokaler i olika lägen. I flera städer har vi också komplett utrustade, nyckelfärdiga kontor liksom coworking-platser med fullservice, tillträde dygnet runt och ett stort tjänsteutbud.

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö.

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.