Gå till huvudinnehåll
Visionsbild av fastigheten.

Vi utvecklar i Gastelyckan

I Gastelyckans södra delar utvecklas just nu området och första steget i utvecklingen som togs var bygget av den nya av och påfarten till E22 samt förlängningen av Sydöstra vägen. I industriområdet har verksamheter klustrats kring fordon och fordonsförsäljning, maskinuthyrning, byggvaruhandel både för konsumenter och företag.

Lager och logistik Serviceläge i Lund Tomtstorlek ca 11 000 kvm
Typ Lager/logistik
Uthyrningsbar yta 5 000 kvm
Tomtstorlek ca 11 000 kvm

Området

Lunds största industriområde Gastelyckan ligger i stadens sydöstra delar. Området omges i väst av E22, i norr av Dalbyvägen och i öst av det nya bostadsområdet Råbylund.

Här ligger Sellerin 3

Kontakta oss

Vanja Krulj

Kommersiell Förvaltare - AO Lund

Vanja Krulj

Patrik Håkansson

Affärsutvecklare Region Öresund

Patrik Håkansson

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Castellum är en av Nordens ledande aktörer inom logistik. Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile - och erbjuder kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen.


Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.