Visionsbild av fastighet.

Utmärkta förbindelser

Fastigheten Tingstadsvassen 31:2 är strategiskt placerad i östra delen av Ringöns industriområde. I direkt anslutning till Lundbyleden och E6:an är förbindelsen med det nationella vägnätet och till hamnen synnerligen goda. Närliggande nedfarter till både Tingstadstunneln och den nybyggda Marieholmstunneln kopplar fastigheten till E20, E45 och E6 söderut och i förlängningen Landvetter flygplats (cirka 30 minuter).

Strategiskt läge Flexibla ytor Nära till hamn
Visionsbild av tom lagerlokal.

Lokalerna

Lokalerna formas och anpassas helt efter blivande hyresgästers behov, allt från 3 000–6 500 kvadratmeter. Takhöjden blir 8–12 meter.

Typ Lager/logistik
Uthyrningsbar yta 6 500 kvm
Investering 100 mkr
Byggstart 2023
Färdigställt 2024
Arkitekt Okidoki Arkitekter
Adress Ringögatan 29

Här ligger Tingstadsvassen

Kontakta oss

Uthyrare

Helena Dellborg

Intresseanmälan

Hej!

Är du ute efter nya lokaler till din verksamhet, och vill ha mer information om den här fastigheten? Vi berättar gärna mer om de möjligheter som finns och ser fram emot att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa till.

Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Vi hörs!

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Castellum är en av Nordens ledande aktörer inom logistik. Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile - och erbjuder kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen.


Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.