Pressmeddelanden

 • HEAD Scandinavia flyttar till Castellums The Rotterdam District i Värtahamnen

  HEAD Scandinavia AB, nordisk distributör till den ledande tillverkaren av sportutrustning HEAD, väljer att flytta sitt huvudkontor till Castellums lokaler i Värtahamnen. Lokalen kommer att fungera både som showroom och kontor.

 • Exklusivt tjänstepaket erbjuds till Castellums hyresgäster

  I samband med att parkeringsreglering införs presenterar Castellum ett stort tjänstepaket, exklusivt för hyresgäster i Företagsstaden I11. Paketet innehåller bl.a. förmånlig bilpool, fria duschmöjligheter och kostnadsfri cykelservice.

 • De blir Uppsala Lighthouse första hyresgäst

  Intresset för att etablera sig i företagskvarteret Främre Boländerna är stort och redan nu har Castellum tecknat avtal med en framtida hyresgäst.

 • Castellum AB bygger nytt åt Bravida i Örebro

  Bravida expanderar och omlokaliserar sin verksamhet i Örebro till nya, större och modernare lokaler. Castellum uppför ett nytt kontorshus på Aspholmen som ska stå klart hösten 2023 med Bravida som hyresgäst.  

 • Castellumägda Gateway Säve blir platsen för världens första elflygstillverkning

  Heart Aerospace storsatsar på Gateway Säve i Göteborg, ett område som ägs och utvecklas av Castellum. Under de kommande åren planerar Heart Aerospace att etablera en komplett industrianläggning för elflygplan vid Säve flygplats. En satsning som innefattar nytt huvudkontor, R&D-center och en anläggning för slutmontering av flygplan.

 • Castellum storsatsar - ny fastighet i Främre Boländerna

  Castellum fortsätter storsatsa i Främre Boländerna - nu förvärvar man ytterligare en fastighet.

 • Stor e-handelsleverantör tecknar avtal på Halvorsäng Logistikpark

  Det gemensamma partnerbolaget mellan Castellum och Göteborgs Hamn har nyligen tecknat en avsiktsförklaring och ett projekteringsavtal för en 25 000 kvm stor lager- och logistikanläggning på Halvorsäng Logistikpark med en stor aktör. - Det enastående läget med möjlighet att snabbt nå kunderna i Göteborgsregionen på ett effektivt sätt är vad det som fällde avgörandet för kunden, som är ledande aktör inom sitt segment, menar Hans Sahlin, logistikchef på Castellum.

 • Castellum hyr ut till Martin & Servera AB i Stockholm

  Castellum har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Sveriges ledande restauranggrossist Martin & Servera AB om ca 5300 kvadratmeter på Västra Kungsholmen, Stockholm. I fastigheten kommer Martin & Servera skapa sitt nya centrum för utveckling av framtidens hållbara produkter inom restaurangbranschen.

 • Castellum uppför ny lager- och logistikanläggning på attraktivt läge i Östra hamnen i Malmö

  Castellums projekt Tistlarna 9 på Koksgatan 21 i Östra hamnen är en modern lager- och logistikanläggning med en uthyrningsbar yta om 11.400 kvadratmeter. Total investeringsvolym uppgår till ca 200 mkr.

 • Castellums nybyggda logistiklokaler på Långeberga fullt uthyrt

  Castellums projekt i Långeberga består av två moderna byggnader för logistik, lager och lättare industri. Efterfrågan på moderna logistiklokaler i Helsingborg är stor och, med uthyrningen till Alex Andersen Ølund A/S är byggnaderna med namnet Drevet nu fullt uthyrt.

Prenumerera på pressmeddelanden

Fyll i fältet nedan om du vill prenumerera på koncernövergripande pressmeddelanden och delårsrapporter från Castellum AB.

När du anmäler intresse för nyheter från oss kommer vi att behandla dina personuppgifter. Läs mer här