Pressmeddelanden

 • Samarbete i fokus när Castellum och Einar Mattsson firade tillsammans i Hagastaden

  Tisdag 5 oktober firade Castellum och Einar Mattsson sitt samarbete i Hagastaden i närvaro av bland andra Torsten Svenonius, kommunalråd i Solna stad och Stockholms stads stadsbyggnadsborgarråd Joakim Larsson. Med projektet Infinity uppför Castellum ca 20 000 kvm uthyrningsbar yta, där hälsa, hållbarhet och kreativitet står i fokus.

 • Anrika Göteborgs Auktionsverk satsar på destinationsutveckling hos Castellum

  Göteborgs Auktionsverk har 340-årig historia som sträcker sig tillbaka till 1681, och därmed är man världens näst äldsta auktionshus. I Castellums lokaler väljer man att utveckla verksamheten med bland annat visningslokaler och auktionssal, i den vackra tegelbyggnaden från 1906 som en gång var Sockerbrukets reparationsverkstad, i Klippan, Göteborg.

 • Glödhet restaurangkedja klar för etablering hos Castellum och centrala Örebro.

  Nu står det klart att det blir Heat, en etablerad restaurangaktör i Mellansverige som tar över köket efter Norrtull i det gamla SCB-huset. City Konferenscenter kommer redan från oktober tillsammans med Heat kunna förse konferensgäster med service och matupplevelser och för allmänheten öppnar restaurangen redan den 1 december.

 • Svettig invigning när Idrottkliniken steppar upp i ombyggda Castellumlokaler.

  Det hölls en minst sagt annorlunda invigning av den nya gruppträningssalen som Castellum på uppdrag av Idrottskliniken byggt ut. Istället för den klassiska bandklippningen bjöds entreprenörer som medverkat i ombyggnationen in till ett svettigt step-pass.

 • Lilla Bommen får färg och unga får jobb i Castellum-samarbete

  Som en del av Sätt Färg på Göteborgs 21 kilometer långa konstutställning har pelarna in till en av Castellums fastigheter på Lilla Bommen försetts med konstverk. Samtidigt får unga en chans att ta sig in i byggbranschen. – Det är ett sätt för oss som fastighetsbolag att bidra till hållbar utveckling på flera sätt, säger Hans-Emil Lundquist, affärsområdeschef på Castellum Region Väst.

 • Castellum välkomnar Volvo Cars till nya lokaler på Lindholmen, Göteborg

  När Volvo Cars hade behov av att hitta lokaler i anslutning till sina andra verksamheter på Lindholmen kunde Castellum hitta en perfekt lokalmatchning i fastigheten Aurora. Bolaget hyr närmare 7 900 kvadratmeter i området Lindholmen, ett område som präglas av innovationsanda och samlar techbolag från världens alla hörn.

 • Luften ingår för Castellums högtflygande hyresgäster på nya Gateway Säve

  På Säve flygplats växer Gateway Säve fram som landets ledande nav för utveckling av fossilfria och autonoma fordon. Företag som etablerar sig här får en världsunik bonus: fri tillgång till luftrummet ovanför för att testa flygande högtflygande idéer och produkter

 • Castellum rekryterar ny uthyrningschef till Region Stockholm-Norr

  Castellum rekryterar Charlotta Gustafson som ny uthyrningschef till Region Stockholm-Norr med fokus på Stockholm, Uppsala och Gävle. Hon tillträder sin nya tjänst 1 oktober och rapporterar till Region-vd Martin Bjöörn.

 • Castellum tecknar sexårigt hyresavtal med Länsstyrelsen om nya moderna och flexibla lokaler.

  Castellum i Jönköping har tecknat ett nytt sexårigt hyresavtal med Länsstyrelsen om ca 5 500 kvadratmeter. Castellum gör även stora investeringar i anpassningen av Länsstyrelsens befintliga lokaler för att möta kraven på framtidens arbetsplatser.  

 • Castellum för nya hållbara satsningar i city.

  För två år sedan färdigställdes tillbyggnaden av fastigheten Tullen 18 då Castellum byggde till ca 1 600 kvm kontor och de tidigare häktescellerna gjordes om till effektiv arbetsyta. Nu har fastigheten även blivit miljöinventerad och miljöcertifierad.

Prenumerera på pressmeddelanden

Fyll i fältet nedan om du vill prenumerera på pressmeddelanden och delårsrapporter från Castellum.

När du anmäler intresse för nyheter från oss kommer vi att behandla dina personuppgifter. Läs mer här