Pressmeddelanden

 • Castellum rekryterar ny uthyrningschef till Region Stockholm-Norr

  Castellum rekryterar Charlotta Gustafson som ny uthyrningschef till Region Stockholm-Norr med fokus på Stockholm, Uppsala och Gävle. Hon tillträder sin nya tjänst 1 oktober och rapporterar till Region-vd Martin Bjöörn.

 • Castellum tecknar sexårigt hyresavtal med Länsstyrelsen om nya moderna och flexibla lokaler.

  Castellum i Jönköping har tecknat ett nytt sexårigt hyresavtal med Länsstyrelsen om ca 5 500 kvadratmeter. Castellum gör även stora investeringar i anpassningen av Länsstyrelsens befintliga lokaler för att möta kraven på framtidens arbetsplatser.  

 • Castellum för nya hållbara satsningar i city.

  För två år sedan färdigställdes tillbyggnaden av fastigheten Tullen 18 då Castellum byggde till ca 1 600 kvm kontor och de tidigare häktescellerna gjordes om till effektiv arbetsyta. Nu har fastigheten även blivit miljöinventerad och miljöcertifierad.

 • Castellum välkomnar fyrfaldigt Gasellföretag som ny hyresgäst i centrala Jönköping.

  Efter 11 framgångrika år har gasellföretaget Toxic vuxit ur sina befintliga lokaler och flyttat till totalrenoverade och ändamålsenliga kontor på Slottsgatan hos Castellum. 

 • Castellum öppnar coworking på Gateway Säve

  På Gateway Säve arbetar Castellum för att stärka klustret inom elektromobilitet och vill skapa mötesarenor där hyresgästerna kan utbyta erfarenheter och skapa synergier. Nu öppnas en ny coworking-verksamhet på Gateway Säve, så att företagare på platsen kan samverka, utveckla sina nätverk och stärka sina affärer.

 • Region Jönköpings län hyr ca 3 700 kvm i Jönköpings framtida kreativa mötesplats Werket.

  Med inflytt i oktober samlokaliserar Region Jönköpings län verksamheterna Länstrafiken, Kommunal utveckling och Smålands Turism med sina ca 150 medarbetare, till Werket i Jönköping. Avtalet som är tecknat gäller för sju år och avser kontors- och möteslokaler om ca 3 700 kvm.

 • Castellum har byggstartat kvarteret Infinity i Hagastaden

  Nyligen togs det första spadtaget till Infinity som uppförs i Hagastaden med en investeringskostnad på totalt ca 1,7 miljarder kronor. Byggnaden kommer omfatta ca 20 000 kvm kontor med ett öppnande och välkomnande entréplan utformat för publik verksamhet.

 • Castellum välkomnar innovationshubben Verklighetslabbet till World Trade Center.

  Verklighetslabbet är Kronobergs utvecklingsarena för användardriven innovation och organisatoriskt ligger verksamheten under Region Kronoberg och Regional utveckling. När det nu är dags för expansion bär flyttlasset av till Word Trade Center och Castellum.

 • Stort intresse för framtidens friskaste arbetsplatser i nyskapande GreenHaus

  Innovativa kontorshuset GreenHaus i Helsingborg fortsätter intressera och locka fler hyresgäster. Framsynta verksamheter har redan skrivit kontrakt på två tredjedelar av huset, och nyfikenheten växer i takt med det pågående bygget. "Husets koncept har visat sig vara attraktivt trots den osäkerhet vi alla levt med under pandemin", säger Ola Orsmark, vd för Castellum Region Öresund.

 • Premiär för Castellums nya padelbana på Torsgatan

  Som en stormvind drog trenden med padel in över Sverige och inga tecken på avmattning syns än. Padeln är här för att stanna och efterfrågan på centrala banor är stor. I dagarna öppnades Castellums padelbana på Torsgatan - en efterlängtad bana öppen för både hyresgäster och allmänheten.

Prenumerera på pressmeddelanden

Fyll i fältet nedan om du vill prenumerera på pressmeddelanden och delårsrapporter från Castellum.

När du anmäler intresse för nyheter från oss kommer vi att behandla dina personuppgifter. Läs mer här