Pressmeddelanden

 • Castellums nybyggda logistiklokaler på Långeberga fullt uthyrt

  Castellums projekt i Långeberga består av två moderna byggnader för logistik, lager och lättare industri. Efterfrågan på moderna logistiklokaler i Helsingborg är stor och, med uthyrningen till Alex Andersen Ølund A/S är byggnaderna med namnet Drevet nu fullt uthyrt.

 • Kontoret är den viktigaste kulturbyggaren när NetClean Technologies väljer Castellums Emigranten

  - Det är på kontoret vi bygger vår företagskultur, hämtar energi och bygger vårt team, så nu när vi växer ska vi skapa ett kontor som våra medarbetare verkligen vill komma till. Så beskriver Anna Borgström, VD för NetClean, flytten till Castellums Emigranten i Göteborg.

 • Castellum bjuder upp till musik, nätverkande och kreativitet i Knäppingsborg.

  Under sen höst får Norrköping en ny och unik kreativ hubb – med livescen och musikstudios – mitt i stan. Musikens hus i Knäppingsborg blir en mötesplats för musiker som kommer att stärka kulturscenen och berika kulturlivet.

 • Högtryck på marknaden när Castellum bygger nytt Kärcher Center för Öresundsregionen

  Med bas hos Castellum i Malmö vill världsledande rengöringsjätten dubbla sin försäljning i Öresundsregionen. I Fosie industriområde uppförs en helt ny byggnad på 1800 kvm som blir Kärchers nya center, det tredje i Sverige. "Vi är stolta över förtroendet att skräddarsy en lösning som bidrar till att Kärcher ska kunna nå sina expansionsmål här i regionen," säger Ola Orsmark, vd för Castellum Region Öresund.

 • Expansivt IT-bolag väljer toppläge i Castellums nya landmärke i Malmö

  Svenska IT-bolaget Iver sökte en ny kreativ miljö i centrala Malmö för att stärka sitt varumärke och locka nya talanger. Valet föll på Castellums pågående projekt, den blivande domstolsbyggnaden i Nyhamnen. Om ett år flyttar Iver in högst upp i fastigheten, med slående panoramautsikt över hela Malmö.  "Det handlar om några av byggnadens absolut bästa lokaler. Med den utsikten och läget kan det inte bli mycket bättre," säger Ola Orsmark, VD på Castellum Öresund AB. 

 • Blomsterjätten Noviflora väljer Castellum för ny stor logistikhub på Sverigemarknaden

  Holländska Noviflora är en av Europas största blomsterdistributörer av växter och blommor. För att kunna växa ytterligare i Sverige flyttar man sin största transporthub till Castellums nyproduktion av två logistikbyggnader i Helsingborg.  "Det känns utmärkt att snart få hälsa Noviflora välkomna till våra toppmoderna lokaler i Helsingborgs bästa logistikläge", säger Hans Sahlin, logistikchef på Castellum.

 • Malmös första Grand Fitness-gym öppnar i Castellums innovativa kontorshus i Nyhamnen

  Nu utökar Castellums sitt serviceutbud i kontorshuset 7Stjärnan med ett exklusivt Grand Fitness-gym. Konceptet ägs av friskvårdsaktören Nordic Wellness och kännetecknas av ett lite mindre gym med större fokus på en lyxigare inredning och en häftigare helhetsupplevelse. Gymmet beräknas öppna i mitten av 2023 och blir en fin tillgång för Malmö och i synnerhet för dem som kommer att arbeta i den nya stadsdelen.

 • Nu tas första spadtaget för toppmodern logistikanläggning i Malmö

  Castellums senaste logistikprojekt i Öresundsregionen går av stapeln i morgon den 25 januari. På Malmös bästa logistikläge byggs en toppmodern lager- och terminalanläggning som beräknas generera cirka 500 nya arbetstillfällen till regionen. "Vi är otroligt stolta och glada över samarbetet med Budbee. Detta blir ett flaggskepp i vår logistikportfölj där båda parter strävar mot att skapa en hållbar framtid" säger Ola Orsmark, vd för Castellum Region Öresund.

 • Castellum tecknar avtal med Uppsalas största privata arbetsgivare om 200 arbetsplatser

  Ett stenkast från Uppsalas centralstation ligger stadsdelen Främre Boländerna. Nu har Castellum tecknat avtal med Cytiva om 2 300 kvm i ett av stadens mest spännande utvecklingsområden.

 • Innovationsstarka Linköping Science Park förstärks ytterligare när Internetstiftelsen och Goto 10 väljer Mjärdevi och Castellum för expansion.

  I över 20 år har Internetstiftelsen arbetat för att främja internets utveckling och genom Goto 10 som drivs av stiftelsen erbjuds en mötesplats för kunskapsutbyte och innovation genom event, meetups, hackatons, spontana möten för internetrelaterade frågor och idéer. Sedan tidigare är Goto 10 redan etablerade i Stockholm samt Malmö och väljer nu alltså Linköping och Castellum för vidare etablering.

Prenumerera på pressmeddelanden

Fyll i fältet nedan om du vill prenumerera på koncernövergripande pressmeddelanden och delårsrapporter från Castellum AB.

När du anmäler intresse för nyheter från oss kommer vi att behandla dina personuppgifter. Läs mer här