Två personer i en reception.

En hållbar arbetsplats

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag är det en självklarhet att erbjuda våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter. Kontakta oss gärna om du vill ha råd kring hur vi kan hjälpa just din verksamhet att bli mer hållbar.

Klimatneutralt avtal

Castellum utvecklar under 2022 en ny typ av hyresbilaga med syfte att metodiskt mäta och minska utsläpp av växthusgaser från lokalen till netto noll. Detta tillsammans med hyresgästen!

Grönt hyresavtal

Gröna hyresavtal är en samverkansform för hyresgäst och fastighetsägare att tillsammans minska lokalernas miljöpåverkan.

Grön el

Tillsammans med E.ON Försäljning har vi tagit fram ett förmånligt erbjudande på elavtal med miljöval för er som är kunder hos oss på Castellum.

Digitalisering som gör skillnad

Castellums ambition är att vara branschledande inom digitalisering. Det innebär allt från att koppla upp våra fastigheter och utveckla självlärande och smarta byggnader, till tjänster som underlättar vardagen för alla de som går till jobbet i våra lokaler varje dag.

Matilda Kontorsanalys

Svårt att hitta lediga mötesrum? Kollegor som klagar på att det är kallt eller dålig luft? Vi hjälper dig ta reda på fakta om inomhusklimatet och hur skrivbord och mötesrum faktiskt används med Matilda Kontorsanalys.

Life@Work

För att underlätta arbetslivet och livspusslet så har vi på Castellum utvecklat en app – Life@Work. I Life@Work finns bland annat den digitala nyckeln till jobbet (Accessy) och information om din lokal.

Accessy

Tillsammans med Accessy, har vi och ett antal fastighetsbolag, varit delaktiga i utvecklingen av en tjänst för att du enkelt ska kunna öppna dörrar med din mobil.

Flexibel lagertjänst

Castellum utvecklar en digital plattform för flexibel lagerhållning, ett slags Airbnb för lageryta som är helt unikt på den nordiska marknaden. Tjänsten innebär att du kan hyra lageryta på månadsbasis av Castellum och dessutom kan en yta delas av flera kunder.

Relaterat