• Interior

Jöns Petter Borg

Flexibelt kontor i södra Lund med smidiga kommunikationer.

I Södra Lund planerar vi för att bygga ett nytt kontorshus som inte skäms för att ta för sig. Med en ståtlig entré som välkomnar med stora glaspartier, skapas en varm och inbjudande känsla för hela huset. Välbyggd med rustika material och samtidigt fint ljusinsläpp bjuder detta kontorshus på ytor som gör det lätt för företaget med höga krav att trivas.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Lisa Johansson

Välkommen att kontakta vår projektuthyrare Lisa Johansson för mer information. Gå till kontakt

Den H-formade byggnaden med möjlighet till inre ljusgårdar har en total yta på ca 7000 kvm. Arkitektens gestaltning visar flyglar med putsade volymer med sluttande takytor och en mellanliggande uppglasad huskropp. Mot söder ger gavlar ett lättare intryck med trä och balkonger. Utsikten mot söder ger en härlig och fri känsla med vidsträckta landskap.

Alla fem våningsplan bjuder på flexibla kontorsytor med möjlighet att inhysa allt från det lite mindre företaget till det enskilda större. Våningsplanen är ca 1400 kvm stora, där minsta lokalen är ca 300 kvm. Inflyttning är beräknad 24/25. Vid ett tidigt skede har du alla möjligheter att påverka utformningen av ditt kontor.

För att säkerställa en hållbar byggnad kommer vi certifiera med Miljöbyggnad Guld, som är den högsta nivån. Detta ger oss ett kvitto på de många medvetna val som tillsammans skapar ett miljömässigt bra hus med låg energianvändning, sunda materialval och gott inomhusklimat. – Ett hus som tar ansvar för sin plats och personerna som vistas i byggnaden.

Området

Lund är en av Sveriges äldsta städer med över tusen år av historia. Den magnifika domkyrkan från 1100-talet och det världsberömda universitetet från 1600-talet har format stadens historia och kultur till en plats för kunskap och innovation. Jöns Petter Borg är beläget i södra Lund och läget ger ett oslagbart skyltläge och erbjuder parkering precis invid huset. Granne med fastigheten ligger Park Inn by Radisson som erbjuder, förutom hotellvistelse även konferensmöjligheter och restaurang. Mot centrum finns ett stort utbud av kommersiell och offentlig service tillgängligt. Närheten till avfarten från E22:an ger snabb och effektiv kommunikation för de bilburna besökarna. Från fastigheten är det endast 3 km till Lund C och 16 km till Malmö C. Inom gångavstånd från fastigheten finns busshållsplatsen Råby trafikplats där flera regionbussar samt flygbussen till Sturup gör uppehåll.

Snabbfakta

Uthyrningsbar yta
ca 7000 kvm
Antal våningsplan
5
Lokalstorlek
300 -1400 kvm
Inflyttning
Beräknad 2024/2025
Certifiering
Miljöbyggnad Guld

Helt våningsplan

Våningsplanen är ca 1400 kvm stora, där minsta lokalen är ca 300 kvm. I Jöns Petter Borg finns alla möjligheter att skapa en stimulerande och produktiv arbetsmiljö anpassad efter behov. Vid ett tidigt skede har du alla möjligheter att påverka utformningen av ditt kontor. Berätta om dina önskemål, så tar vi fram en lösning tillsammans.

Delat våningsplan

Våningsplanen är ca 1400 kvm stora, där minsta lokalen är ca 300 kvm. I Jöns Petter Borg finns alla möjligheter att skapa en stimulerande och produktiv arbetsmiljö anpassad efter behov. Vid ett tidigt skede har du alla möjligheter att påverka utformningen av ditt kontor. Berätta om dina önskemål, så tar vi fram en lösning tillsammans.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.688083,"lng":13.198639},"content":"<div>Jöns Petter Borg </div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[30,53]},"mainMarker":true}]}

Kontakta oss

Uthyrningsansvarig projekt Region Öresund

Lisa Johansson

Telefon
+4640383705
E-mail
lisa.johansson@castellum.se

Om Castellum

Varför välja Castellum?

Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas. Castellum finns på plats och erbjuder lokaler i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors-området. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.

Hållbart och energieffektivt

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning. Jöns Petter Borg kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad, nivå Guld, en av Sveriges högsta miljöcertifieringar för byggnader. Certifieringen ställer höga krav på byggnadens utformning och prestanda där energieffektivitet, behaglig temperatur och luftflöde, dagsljusinsläpp och materialval utan miljörisker är några exempel.

Tilldelade utmärkelser

teaser-alt

Personligt husteam ingår i hyran

teaser-alt

En hållbar arbetsplats från början

teaser-alt

Vi erbjuder framgångsrika arbetsplatser