Hitta lediga lokaler

Arbetsplatser att längta till

En vanlig dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler. Vi erbjuder allt från coworking och nyckelfärdiga kontor till skräddarsydda lokaler för alla typer av verksamheter.

Vi bygger för framtiden

Oavsett om vi bygger nytt eller bygger om sätter vi alltid människan i centrum och fastigheten runtom. För så utvecklar vi framgångsrika arbetsplatser, tillsammans med våra hyresgäster.

Framtidens arbetsliv

Guiden till ditt nästa kontor

Funderar du på att byta kontor eller hur du kan anpassa dagens lokaler för framtiden? Castellums kontorsguide hjälper dig att kartlägga behoven, så att vi tillsammans kan göra ert kontor till den där perfekta arbetsplatsen som dina medarbetare längtar till.

Lätt för dig att säga, boomer.

I höstas sökte Jonathan provjobbare till sitt hemmakontor. Vi ville visa att inte alla har haft samma förutsättningar till en bekväm arbetsplats under pandemin. Först ut att provjobba var Jenny! Nu kan du se hur det gick.

Vårt hållbarhetsarbete
Bild på solceller och vindkraftverk

Så hjälper vi till att lösa den svenska elkrisen

Effektbristen i Sverige är ett faktum. Därför har Castellum tillsammans med fem svenska energibolag tagit fram en gemensam effektstrategi där våra byggnader blir en del av lösningen.

Vår väg mot klimatneutralitet 2030

Hållbarhetschef Filip Elland listar Castellums 5 viktigaste åtgärder för att nå målet om klimatneutralitet senast 2030.

En hållbar hyresvärd

Vem ansvarar för att kontoret är hållbart, och hur kan vi bidra till våra hyresgästers hållbarhetsmål? Detta är några av de frågor vi ville få svar på i undersökningen bakom rapporten Hyresvärd och hyresgäst - tillsammans för hållbarhet.

Ledande inom hållbarhet

Vi är stolta över att kunna kalla oss Nordens mest hållbara fastighetsbolag.

  • Enda fastighetsbolag i Dow Jones Sustainability Index (DJSI).
  • Den mest hållbara fastighetsutvecklaren i världen enligt GRESBs ranking.
  • Högsta betyg, EPRA Gold Award, för bästa hållbarhetsrapportering i Europa
Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är Castellum ditt nästa steg i karriären? Lär känna oss bättre och se våra lediga tjänster. Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan genom att Connecta med oss!

Finansiell information

Budet på Kungsleden

Castellum fullföljer erbjudandet till Kungsledens aktieägare, och blir därmed ägare till 96,5 procent av aktierna i Kungsleden.

Årsredovisning 2020

2020 var ett händelserikt år och Castellum fortsatte växa trots de svåra omständigheterna i omvärlden.

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Kontakta oss

Felanmälan

Är det något i din lokal eller fastighet som behöver service eller inte fungerar som det ska? Hör av dig så ser vi till att hjälpa dig så fort vi kan.

Fakturafrågor

Är du leverantör till Castellum, och har en fråga om fråga som rör din faktura till oss? Här hittar du kontaktuppifter och svaren på de vanligaste frågorna.

Visselblåsning

Castellum värnar om miljön, säkerheten och de människor som berörs av vår verksamhet. Misstänker du att något inte går riktigt rätt till vill vi gärna veta det.