Gå till huvudinnehåll

Mölndal Lackarebäck

Mölndal Tulpanen 1

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Mölndal Tulpanen 1

Adress

Bergfotsgatan 5

Byggnadsår

1961

Total area

4 177 kvm

Om fastigheten

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service.

Området

I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 106 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,33 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Aventure Group AB - Desyt AB - Entric AB - Freemelt AB - Göteborgs Scenteknik AB - Matseco Aktiebolag - Patrik R Bygg o Industririvning - Ricardo Nordica Aktiebolag - Westcomp AB - X-Bert Musik & Måleri

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Karin Pernsved

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR