Gå till huvudinnehåll

Borås Centrum

Borås Uranus 16

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Borås Uranus 16

Adress

Bryggaregatan 18,20

Byggnadsår

1949

Total area

7 137 kvm

Om fastigheten

Fastigheten ligger i centralt läge i Borås med ett stenkast till Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Närhet till all service så som buitker, servicebutiker, restauranger, banker, apotek m m.


Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken.

Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap.

Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Området

Avseende hälsoaktiviteter för personal ligger det ett gym i fastigheten och till Stadparken med Stadsparksbadet är det ca 150 meter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinjer och lätt att ta sig hit via R40 från Göteborg och Jönköping. Ca 10 min promenad från Centralstationen och 3 min promenad till Södra Torget med alla bussar.

Parkering

Finns gott om parkering runt om fastigheten.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 51 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 1,98 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Borås Funcenter AB - Bygghärad 7 AB - CC Showtime i Borås AB - EMC-Specialisten Pelle Swedberg - Multaka A Sham Fören - Newhouse Design AB - Salong Aladyn - STC

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Linda Hansson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR