Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västberga

Stockholm Dagskiftet 4

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Stockholm Dagskiftet 4

Adress

Elektravägen 10

Byggnadsår

1945

Total area

1 680 kvm

Om fastigheten

Kv. Dagskiftet 4 är en industribyggnad i tre våningar som du hittar i Västberga industriområde, Stockholms centralste industriområde.

Området

Fastigheten är belägen i Västberga industriområde, ett av Stockholms centrala industriområde som ligger öster om E4/E20 vid Stockholms södra infart och södra Stockholms viktigaste godsterminal. I området finns Västberga Handel som inrymmer Coop Forum Stormarknad, Rusta och Cykloteket samt att det i industriområdet finns flertalet lunchrestauranger. På en kort promenad når du Midsommarkransen och dess serviceutbud samt närmsta tunnelbanestation.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Västberga Industriområde som lätt nås från E4/E20. En kort promenad från fastigheten finns busshållplats med ett flertal bussar. Närmaste tunnelbanestation är Midsommarkransen som ligger 1 km från fastigheten, även Telefonplan ligger nära, ca 1,5 km från fastigheten.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 109 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Alex däck & bilservice AB - Alphapm AB - Larsen Contracting AB - Magnus Björkquist Enskild Firma - SSP Sthlm AB - Stockholms Bergteknik AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lars Eric Muth

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR