Gå till huvudinnehåll

Stockholm Lunda

Stockholm Domnarvet 28

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Stockholm Domnarvet 28

Adress

Fagerstagatan 19 C

Byggnadsår

1985

Total area

3 720 kvm

Om fastigheten

Byggnaden är en kombifastighet med en kontorsdel i ett plan samt en lagerdel bestående av ett höglager med 9 meter fri höjd. In- och utlastning till lagret sker via någon av de åtta lastportar.

Område

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby.
Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter.
Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Kommunikation

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna.

Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.

Parkering

För mer information kontakta din biträdande förvaltare.

Energi & hållbarhet
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Movator AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lukas Berlin

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR