Gå till huvudinnehåll

Stockholm Lunda

Stockholm Domnarvet 4

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Stockholm Domnarvet 4

Adress

Domnarvsgatan 27

Byggnadsår

1987

Total area

7 687 kvm

Om fastigheten

En tidstypisk fastighet som består av två, i vinkel, sammanbyggda huskroppar med tegelfasad. Användningsområdet är idag som produktion, lager och kontor.

Området

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Kommunikationer

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. För mer information kontakta din biträdande förvaltare.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 58 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Boldan Sweden AB - Glasgiganten AB - Hugo Boss Scandinavia AB - Hydac AB - RR Matproduktion & Co AB - Stockholms Kommun

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lukas Berlin

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Stockholm Domnarvet 4