Gå till huvudinnehåll

Stockholm Lunda

Domnarvsgatan 27

Kontor Lager/Logistik

Yta

1 400 kvm

Arbetsplatser

55 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Lager i kommunikationsnära läge

Välkommen till detta lager med tillhörande kontor.

En trappa upp finns detta fräscha lager om 1400 kvm. In- och utlastning sker via lastkaj och lasthiss vilket gör det enkelt för logistikflöden.

Lokalen har en bärigheten på 400kg/kvm.

Planlösningen är öppen och kan anpassas efter era behov. Kontorsdelen med konferensrum och pentry har fina ytskikt.

Lokalen kan med fördel också användas som showroom. Takhöjden om 3,5 m och ljusinsläppet skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Det är ett utmärkt läge att etablera sig här med närheten till de stora lederna E18, E4 och den kommande leden ”Förbifart Stockholm”.

Planlösning

Lager i kommunikationsnära läge

Området

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Kommunikationer

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. För mer information kontakta din biträdande förvaltare.

Fastigheten

En tidstypisk fastighet som består av två, i vinkel, sammanbyggda huskroppar med tegelfasad. Användningsområdet är idag som produktion, lager och kontor.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 58 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Boldan Sweden AB - Glasgiganten AB - Hugo Boss Scandinavia AB - Hydac AB - RR Matproduktion & Co AB - Stockholms Kommun

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jennifer Adolfsson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm