Gå till huvudinnehåll

Malmö Hyllie

Malmö Löpöglan 2 (Eden)

Kontor

Fastighetsbeteckning

Malmö Löpöglan 2

Adress

Hyllie Boulevard 53

Byggnadsår

2021

Total area

7 670 kvm

Om fastigheten

Eden är världens första Symbiotic Building™. En plats där smarta digitala lösningar, förstklassig service och naturnära element verkar i symbios för att människans välmående alltid ska vara i centrum. De gemensamma ytorna har en egen klimatzon som byter karaktär med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära.

Fastigheten har åtta våningsplan och en fantastisk terrass med utsikt mot Öresundsbron. Eden kommer att certifieras enligt såväl Leed som Well v2.

Området

Hyllie - ett läge för både arbetsliv och boende. En ständigt växande stadsdel i Malmös södra del som rymmer både shoppingcentret Emporia, Malmö Arena samt Malmömässan för att bara nämna några destinationer.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter, i form av både tåg och bussar som frekvent trafikerar stadsdelen. Med tåg når man Nordens största flygplats, Kastrup, på 12 minuter och centrala Malmö når man på 5 minuter. Med bil når man snabbt både inre- och yttre ringvägen. Mellan Hyllie och centrala Malmö finns även bra cykelstråk.

Service

Hyllie erbjuder bra shopping- och lunchmöjligheter. I området finns även två hotell i form av Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED New Construction, Gold, WELL Core and Shell, Platinum
  • Total energianvändning: 76 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år
  • Grönt tak
  • Laddplatser
  • Solceller

Hyresgäster i fastigheten

Diaverum AB - IMCD Sweden AB - Quick office - StruSoft AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lisa Johansson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR