Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Gamla Rådstugan

Norrköping Gamla Rådstugan 3

Kontor

Fastighetsbeteckning

Norrköping Gamla Rådstugan 3

Adress

Gamla Torget 3

Byggnadsår

1830

Total area

2 253 kvm

Om fastigheten

Den anrika gamla fastigheten kallad Gamla Rådstugan renoveras med varsam hand under 2016 för att sedan slå upp portarna och erbjuda toppmoderna och exklusiva kontorslokaler i ett fantastiskt läge. Fastigheten inrymmer även en restaurang . Rådstugan är en länk mellan handelsytan Knäppingsborg och Norrköpings City.

Området

Gamla Rådstugan är belägen mitt i centrala Norrköping, på Gamla Torget som är ett av Norrköpings äldsta torg. Gamla Rådstugan binder därmed samman det anrika kvarteret Knäppingsborg med Norrköpings centrala delar längs Drottninggatan. Området ligger i hjärtat av Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt. Här har du Motala Ström precis runt knuten och närhet till restauranger och shopping.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.

Service

Gamla Rådstugan tillsammans med Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker, konsert och kulturlokaler samt mysiga cafeér. Närhet till P-hus i City.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Total energianvändning: 171 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Advokatfirman Glimstedt Östergötland Ko - Brandkonsulten - Shotluckan Norrköping AB - Vin & Spirituosakällaren

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Eklöf

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Norrköping Gamla Rådstugan 3