Gå till huvudinnehåll

Malmö Fosie

Malmö Krukskärvan 11

Kontor

Fastighetsbeteckning

Malmö Krukskärvan 11

Adress

Flintyxegatan 8 A

Byggnadsår

1986

Total area

2 688 kvm

Om fastigheten

Industribyggnad med stora kontorsdelar. Stommen består av prefabricerade betongelement. Taktäckning av duk och papp samt isolering av mineralull. Fönster med metallbågar och treglas isolerrutor. Vatten, avlopp och el är anslutet till det kommunala nätet. Uppvärmning sker med fjärrvärme. Kyla finns installerad.

Området

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag.

Kommunikationer

Närhet till inre och yttre Ringvägen. Stadsbussar stannar i närheten och det är promenadavstånd till Jägersro Center.

Service

I Fosie Industriby finns all tänkbar service. Allt från restauranger och shoppingcenter till detaljhandel och verkstäder. Post och bank finns på gångavstånd. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 149 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 12,2 kg CO₂ / m², år
  • Laddplatser

Hyresgäster i fastigheten

NP Innovation AB - Örestads Industribevakning AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lina Kristersson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR