Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Industrilandskapet

Norrköping Kvarnen 5

Kontor

Fastighetsbeteckning

Norrköping Kvarnen 5

Adress

Västgötegatan 13

Byggnadsår

1855

Total area

7 800 kvm

Om fastigheten

Kontorsfastighet i helt unik industrimiljö med enastående utsikt över Motala Ström.

Området

I hjärtat av industrilandskapet finner du denna unika kontorsfastighet. Här blir du granne med vattenfallet, universitetet, konsert- och kongresslokaler. En härlig miljö som andas historia men som erbjuder moderna & funktionella kontorslokaler. Industrilandskapet runt Motala ström är unikt i Europa. Området domineras av Strömmens forsande vatten och av ståtliga fabriksbyggnader. De flesta fabrikerna kom till mellan 1850 och 1920 men Strömmens forsar och fall har utnyttjats sedan medeltiden.

Kommunikationer

Nära till bussen på Kungsgatan och promenadavstånd till spårvagnen på Drottninggatan. Från denna fastighet tar det ca 12min att promenera till Norrköpings Resecentrum.

Parkering

Närhet till P-huset Spetsen vid Skvallertorget, Kungsgatan 38.

Service

I närheten finns det gott om restauranger och på andra sidan strömmen hittar du kvarteret Knäppingsborg med sin småskaliga handel, fina restauranger och mysiga miljö.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 136 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Arcus västerås - Consid AB - Kvarnen 5 - Input interiör Öst AB - Netgain AB - Norrköpings kommun - Kvarnen 5 - Propia Aktiebolag - Sigma Industry East AB - Sveriges Radio Aktiebolag - Sveriges Television Aktiebolag - Kvarnen 5

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Eklöf

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Norrköping Kvarnen 5