Gå till huvudinnehåll

Västerås City

Västerås Ottar 6

Kontor

Fastighetsbeteckning

Västerås Ottar 6

Adress

Kopparbergsvägen 2

Byggnadsår

1919

Total area

18 126 kvm

Om fastigheten

Kontorsfastighet

Området

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Castellum, Mimer 5 och Melkerhuset.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala. Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 124 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,31 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

ABB AB - Ottar 6 - AFRY AB - Kompetensutvecklingsinstitutet SverigeAB - Migrationsverket - Ottar 6 - SEB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Angelica Israelsson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Västerås Ottar 6