Gå till huvudinnehåll

Västerås City

Karlsgatan 3

Kontor

Yta

360 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

7

Unikt toppläge för ditt företag

Internt kallar vi denna lokal för "Örnästet". Det är vår mest unika K- märkta lokal och vi är mycket stolta att nu kunna erbjuda detta statusläge till er. Lokalen sträcker sig över två plan med egen hiss. Enastående 360-grader utsikt med ljusinsläpp från alla håll.
Kv Nore ligger på toppläge i populära Mimerområdet och är en viktig del av Västerås industrihistoria. Fastigheten är ritad på 1930-talet av stadsarkitekt Erik Hahr och uppfördes under 40-talet som en del av Aseas huvudkontor. Den är förberedd för renovering och du har möjlighet att vara med från start och utforma ett kontor helt utifrån ditt företags behov.

Området

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Castellum, Mimer 5 och Melkerhuset.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala. Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Fastigheten

Kontorsfastighet

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 124 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,31 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

ABB AB - Ottar 6 - AFRY AB - Kompetensutvecklingsinstitutet SverigeAB - Migrationsverket - Ottar 6 - SEB

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Ann-Charlotte Lydén

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Västerås