Gå till huvudinnehåll

Stockholm Kista

Stockholm Reykjavik 2

Kontor

Fastighetsbeteckning

Stockholm Reykjavik 2

Adress

Borgarfjordsgatan 14

Byggnadsår

1987

Total area

11 892 kvm

Om fastigheten

Ett attraktivt hus om totalt ca 12 000 kvm, med ljusa och effektiva lokaler. Parkering erbjuds i varmgarage och utomhus.
En kort promenad om 4-5 min leder till T-bana, busstorget och Kista galleria med dess rika utbud av service. Och lika nära är det till grönområden för en stärkande lunchpromenad.

Område

Kista Science City är utan tvekan ett av Stockholms mest spännande områden. Här finns Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikation

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar fem minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Service

En promenad på fem minuter från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.

Energi & hållbarhet
  • Hållbarhetscertifiering: LEED EBOM, Silver
  • Total energianvändning: 92 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,2 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • RKS
  • Stockholm Kommun
  • ANSYS Sweden AB
  • ALSO Sweden AB
  • Agfa NV Belgien, Filial Sverige
  • Eatery Sverige AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lukas Berlin

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR