Gå till huvudinnehåll

Stockholm Liljeholmen

Stockholm Rosteriet 5

Kontor

Fastighetsbeteckning

Stockholm Rosteriet 5

Adress

Lövholmsvägen 9, Trekantsvägen 9

Byggnadsår

1956

Total area

3 270 kvm

Om fastigheten

Under 1950-talet började den gamla kåkbebyggelsen vid Liljeholmen få ge vika för en vidare utbyggnad av stålgrossistverksamheter. De sägs att Rosteriet 5 innehöll verksamheter inom stålfjädrar. Under 60- och 70-talet var det dags för nya stora industri- och kontorskomplex att ersätta den blandning av fabriker och bostäder som tidigare fanns i området. Vid denna tid, 1979 hamnade Stockholms äldsta rörfirma på adressen och de sitter kvar än idag.

Området

Vid Liljeholmstorget finns all service som du kan behöva. I gallerian, med sina 90 butiker, finns mat, mode, sport, träning heminredning, apotek, systembolag och service. Precis intill fastigheten ligger sjön Trekanten med gröna, härliga promenadstråk. Ett perfekt ställe att äta sin lunch, en fin sommardag eller varför inte ta en löprunda eller prommenad. In till stan kan du dessutom gå eller cykla över bron så befinner du dig redan vid Hornstull.

Kommunikationer

Härifrån har du bara Liljeholmsbron mellan dig och innerstaden. Med bil tar det knappa 5 minuter över till Hornstull. Föredrar du att åka kommunalt är det smidigt. 10 minuter med röda linjens tunnelbanan från T-Centralen och sedan en kort promenad till fastigheten. Även tvärbanan och flygbussarna trafikerar i närområdet. För dig som kommer med bil tar du dig enkelt till Essingeleden och vidare ut på E4:an.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kan du kontakta din Biträdande förvaltare på Castellum.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 102 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

AB Energivärden - JM AB - Macsupport Aktiebolag - Rosteriet 5

Karta

Kontaktperson

Biträdande Kommersiell Förvaltare

Robin Claesson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Stockholm Rosteriet 5