Gå till huvudinnehåll

Kungsbacka Hede

Kungsbacka Hede 3:125

Kontor

Fastighetsbeteckning

Kungsbacka Hede 3:125

Adress

Sättarevägen 3

Total area

2 354 kvm

Om fastigheten

Fastigheten består av en huskropp med lager och kontor i tre våningar med ett glasat torn vid nordöstra hörnet. Fastigheten har utmärkta angöringsmöjligheter för både personbils- och lastbilstransporter.

Område

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer i närheten.
I Kungsbacka har flera nya och välordnade kontors- och industriområden växt fram på senare år och nya planeras. Näringslivet domineras av små och medelstora företag. Tillväxten i kommun har varit stark sedan 1970-talet.

Kommunikation

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma.
Påfarten till E6 ligger två minuts färd bort och det är enkelt att når kontinenten via färjorna i Göteborg och Varberg. Inom 30 minuter är man på Landvetter Flygplats eller Göteborgs centrala delar.

Service

I närheten ligger Hede Fashion Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger likaså i Kungsmässan köpcenter finns all tänkbar service med många butiker, systembolag, bank, apotek, mataffärer.
Parkeringar finns i anslutning till fastigheten.
Havet, badstränderna och de många naturreservaten ger möjligheter till fina upplevelser på. Gottskär och Särö är klassiska seglarmiljöer.
Kungsbacka Innerstad, med anor från medeltiden, präglas av träbebyggelse från förra sekelskiftet.

Energi & hållbarhet
  • Total energianvändning: 23 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Region Halland
  • Kungsbacka Billackering AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Mikael Andersson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Kungsbacka Hede 3:125