Gå till huvudinnehåll

Lund Gastelyckan

Lund Sellerin 3

Butik

Fastighetsbeteckning

Lund Sellerin 3

Adress

Sellerigatan 9-11

Total area

5 138 kvm

Om fastigheten

Fastigheten Sellerin 3 är geografiskt belägen på det nya exploateringsområdet Hasslanda, ett stenkast från Lunds äldsta industriområde Gastelyckan. Fastigheten är certifiread enligt miljlbyggnad silver och möjlighet till solceller finns på taket.

Området

Lunds största industriområde Gastelyckan ligger i stadens sydöstra delar. Området omges i väst av E22, i norr av Dalbyvägen och i öst av det nya bostadsområdet Råbylund. I Gastelyckans södra delar utvecklas just nu området och första steget i utvecklingen som togs var bygget av den nya av och påfarten till E22 samt förlängningen av Sydöstra vägen. I industriområdet har verksamheter klustrats kring fordon och fordonsförsäljning, maskinuthyrning, byggvaruhandel både för konsumenter och företag.

Parkering

Finns i direkt ansutning till fastigheten för såväl besökare som anställda.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Silver
  • Total energianvändning: 39 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Elektroskandia Sverige AB - Nissan

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Sandra Johansson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR