Gå till huvudinnehåll

Stockholm Sollentuna

Sollentuna Elektronen 1

Industri

Fastighetsbeteckning

Sollentuna Elektronen 1

Adress

Hovslagarevägen 37

Total area

2 432 kvm

Om fastigheten

Fastigheten är bebyggd med tre industri-/lagerbyggnader om respektive två våningar.

Området

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. I Häggviks handelsområde och Sollentuna Centrum finns ett stort utbud av butiker. I november 2020 öppnar ett nytt handelskvarter i Häggvik med bland annat Willys, Citygross, SATS, Jula och Kronans Apotek.

Kommunikationer

Fastigheten ligger intill Häggviksleden, också kallad norrortsleden, endast en kort bit efter E4:ans avfart. Ett smidigt läge för dig som färdas med bil. In till City tar det inte mer än cirka 25 minuter och till Arlanda flygplats cirka 15 minuter. Färdas du kommunalt åker du enklast med pendeltåg från Stockholms Central mot Märsta. Pendeltågsstationen Häggvik är den stationen som ligger närmast, ca 15 minuters promenad. Men enklast är att kliva av vid Sollentuna och byta till någon av bussarna som tar dig närmare fastigheten.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 103 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,8 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Edsbergs Trafikskola AB - Gerts Lås & Larm Aktiebolag - Mekonomen

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

John Hagestål

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Sollentuna Elektronen 1