Gå till huvudinnehåll

Göteborg Kallebäck

Göteborg Kallebäck 2:7 (Tändstickan 2)

Kontor

Fastighetsbeteckning

Göteborg Kallebäck 2:7

Adress

Grafiska Vägen 2B

Total area

5 558 kvm

Om fastigheten

Tändstickorna utgörs av moderna och attraktiva kontor i ett av Göteborgs mest expansiva blandstadsområden. Fastigheterna fylls av starka hyresgäster såsom AFRY, CapGemini och Försäkringskassan. Totalt uthyrbar area är 18274 kvm som kompletteras med ett P-hus innehållande 477 p-platser.

Område

Det pågår många spännande projekt i närheten av Tändstickorna. Fastigheten ligger i ett nytt område som växer fram mellan Göteborg och Mölndal. Idag består omgivningen till största del av industri, men Göteborgs kommun och Mölndals stad har tagit fram en gemensam översiktsplan för att skapa en levande stadsdel och inom en femårsperiod ska 5000 – 10 000 nya invånare bo här.

Kommunikation

Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C. Kollektivtrafiken är mycket bra med lätt tillgång till spårvagn och buss. Därtill ligger fastigheterna med direktanslutning till E6:an där man med enkelhet kan fortsätta söderut mot Malmö, norrut mot Oslo eller österut mot Stockholm.
Från centrala Göteborg cyklar du till kontoret på tio minuter. Spårvagnen tar ungefär lika lång tid. Om du vill ta bilen till jobbet ligger E6/E20 och Mölndalsvägen precis intill fastigheten.

Parkering

P-hus och Cykelgarage

Service

I närområdet finns redan idag lunchrestauranger, flera stora matbutiker, bensinmackar, gym och hotell. Under de närmsta åren kommer serviceutbudet öka i takt med att området expanderar.

Energi & hållbarhet
  • Hållbarhetscertifiering: LEED New Construction, Gold
  • Total energianvändning: 104 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 1,85 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Handelsbanken
  • Nordr Sverige AB
  • AFRY AB
  • Capgemini Sverige AB

Karta

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Tändstickan 2