Gå till huvudinnehåll

Stockholm Järfälla

Järfälla Veddesta 2:73

Fastighetsbeteckning

Järfälla Veddesta 2:73

Adress

Veddestavägen 17, Datavägen 7

Byggnadsår

1991

Total area

6 759 kvm

Om fastigheten

Kontorsfastighet med garage i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Veddesta Centrum och kommunaltrafik. Den nya pendeltågstationen och busscentret ligger endast 300 m bort.

Området

Det trivsamma området ligger några minuter från Veddesta Centrum. Den planerade Veddestabron kommer att förbinda området med nya Barkarbystaden med planerade 15 000 nya bostäder. I anslutning till bron ligger Barkarby handelsområde och Flottiljensköpkvarter med bla ICA Maxi, Apoteket, Systemet, Burger King. Grekiska Kolgrillsbaren mm.

Kommunikationer

Flyg: Arlanda flygplats ca 25-30 minuter med bil. Ett flertal bussar från det nya kommunikationscentret vid Barkarbystation. Bra läge precis invid E18. Via den nya Kymlingelänken går det snabbt att ta sig ut på E 4:an.

Service

Barkarby handelsplats med Barkarby Outlet, IKEA, Flottiljens köpkvarter mm, ligger på andra sidan E 18. Det öppnar hela tiden nya företag i området kring Barkarby som är i ett expansivt skede.

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Europark

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Helen Juhansoo

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR