Gå till huvudinnehåll
Aktiekurs:
122,10 SEK −1,45% −1,80 SEK
Högst i år:
143,60 SEK
Lägst i år:
120,50 SEK

Investera i Castellum

Att investera i Castellum innebär en investering i ett av Nordens största kommersiella börsnoterade fastighetsbolag. Vi är en hållbar och modern fastighetsägare som verkar i attraktiva tillväxtregioner med en väldiversifierad fastighetsportfölj. Den lokala närvaron gör att vi har god kännedom om våra marknader och en nära dialog med våra hyresgäster och samarbetspartners.

Väldiversifierad portfölj

Fokus är kommersiella lokaler med fastigheter i olika branscher som speglar svenskt, danskt och finskt näringsliv. Bland hyresgästerna finns både privata och offentliga aktörer och exponeringen mot enskilda hyresgäster är låg. Offentliga aktörer är den största kundkategorin och utgör omkring en fjärdedel. Utöver vår fastighetsportfölj har vi även ett långsiktigt ägande i det norska fastighetsbolaget Entra.

En hållbar fastighetsägare

Castellum vill vara det mest hållbara fastighetsbolaget i Norden. Bolaget har vunnit flera utmärkelser som validerar de höga ambitionerna inom hållbarhetsområdet. Sedan hösten 2022 är Castellums aktier klassificerade som gröna på Nasdaq Stockholm som första stora fastighetsbolag i Norden.

En stabil värdetillväxt innebärande en totalavkastning om 3 175 procent sedan börsintroduktionen 1997.

En innovativ fastighetsägare

Castellum vill vara en modern fastighetsägare som ger sina medarbetare mandat att växa och utveckla tjänster med ny teknik och digitalisering som ledstjärnor för att skapa flexibla och attraktiva arbetsmiljöer för hyresgästerna.

Lokala affärer

Castellum är närvarande i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors med egna lokala organisationer. Den lokala närvaron gör att vi har god kännedom om marknaden och kan erbjuda lokaler som är anpassade efter hyresgästernas behov.

Våra senaste pressmeddelanden

Läs pressmeddelandet
Läs pressmeddelandet
Läs pressmeddelandet

Relaterat