Gå till huvudinnehåll

Helsingborg Centrum

Gasverksgatan 15

Kontor

Yta

161 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Lokalbeskrivning

Välkommen till Gasverksgatan 15 - en imponerande kommersiell lokal som erbjuder hög kontorsstandard och en perfekt arbetsmiljö för ditt företag!

Med sina 161 kvm och en öppen planlösning ger denna lokal dig möjlighet att skapa en modern och flexibel arbetsplats. Lokalen har genomgått en ombyggnad och håller nu en hög kontorsstandard. Här finns alla bekvämligheter och faciliteter som behövs för att skapa en produktiv och trivsam arbetsmiljö. Det inkluderar ett pentry där du och dina kollegor kan njuta av måltider och pauser.

Beläget i området Mäster Palms Torg, har denna lokal en strategiskt fördelaktig adress. Du kommer att dra nytta av närheten till andra företag och bekvämligheter, vilket skapar en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö.

Lokalen är perfekt för företag som söker en modern och flexibel arbetsplats. Oavsett om du behöver utrymme för att skapa ett kreativt kontor, en säljavdelning eller en annan typ av verksamhet, kommer den öppna planlösningen att ge dig friheten att anpassa lokalen efter dina behov.

Så om du letar efter en imponerande kommersiell lokal med hög kontorsstandard, leta inte längre. Gasverksgatan 15 erbjuder dig den perfekta platsen för att skapa en framgångsrik och trivsam arbetsplats.

Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

Fastigheten

Modern kontorsfastighet, centralt belägen Skolverksamhet är dominerade i fastigheten Parkering i två plan i källaren

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 92 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,57 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Asian Market - Helsingborgs Kommun - Hemmakväll - Liv ihop Syd AB KONKURS - Skåne Läns Landsting - Sonova Audiological Care Sweden AB - Yazhou i Helsingborg AB

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Fredrik Stenberg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Helsingborg