Gå till huvudinnehåll

Om Borås Centrum

Välkommen till Borås Centrum! Här hittar ni en mix av moderna lokaler och historiska byggnader som ger området en unik karaktär. Castellum är en av de största fastighetsägarna i Borås Centrum och äger flera fastigheter i området. Här finns en stark närvaro och en lång historia av fastighetsinvesteringar och förvaltning.

Njut av mångfalden av restauranger, kaféer och andra sociala platser som lockar människor till området. Castellum erbjuder allt ifrån butikslokaler till kontor på stadens bästa lägen, där ni kan ta er verksamhet till nästa nivå i den attraktiva och livliga stadskärnan.

Aktuellt från Borås

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.