Gå till huvudinnehåll

Stockholm Slakthusområdet

Slakthusgatan 20

Butik Lager/Logistik

Yta

480 - 772 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Kan nyttjas som byggetablering

Om lokalen

Lokal för byggetablering i Slaktusområdet

Välkommen till denna lagerlokal i Slakthusområdet!

Planlösningen består av stora öppna ytor och ett par rumsindelade kontor.

Lokalen kan med fördel nyttjas för byggetablering.

Här gäller avstående från besittningsskydd.

Välkommen på visning!

Område

Slakthusområdets strategiska läge ger närhet till det mesta. Endast ett par minuters promenad bort ligger köpcentret Globen Shopping, där all tänkbar service såsom restauranger, butiker och närservice finns vilket gör lunchärendena snabbt avhandlade.
Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en modern idrotts- och evenemangsarena alldeles i närheten av Slakthusområdet. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra.

Slakthusområdet är också ett av Stockholms mest spännande utvecklingsområden. Här pågår ett detaljplanearbete som syftar till att utveckla en levande stadsdel där bostäder, handel, kultur och företagande samexisterar. Områdets tradition ska bevaras genom att de kulturhistoriskt värdefulla byggnaderna ska bibehållas och stå sida vid sida med den nya arkitekturen. Historien tas också tillvara genom att många av de publika verksamheterna kommer vara kopplade till bland annat mat, dryck och evenemang.

Castellum äger i dagsläget fyra fastigheter i området och vårt mål är att utveckla vårt bestånd och addera fler attraktiva och moderna arbetsplatser i takt med att området utvecklas, men vi vill också lyfta fram byggnadernas kulturella och arkitektoniska värden.
I och med utvecklingen av Slakthusområdet så planeras även tunnelbanans gröna linje att dras om och få en ny station inne i Slakthusområdet. Castellums byggnader hamnar precis vid den nya centrala stationen - precis där ditt företag också vill vara.

Kommunikation

Åker du kommunalt har du flera resvägsalternativ. Två tunnelbanestationer finns inom gångavstånd. Det är Globen, endast ett par minuters promenad. Med dessutom flertalet busslinjer och Tvärbanan tar du dig både snabbt och enkelt till Slakthusområdet.

För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till de stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din Biträdande förvaltare.

Fastighet

Fastigheten är en industrifastighet ritad av den välrenommerade arkitekten Ralph Erskine. Sen 1950-talet belägen i Slakthusområdet med över 100-åriga anor och som nu är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden. Fastigheten är oklassad med en gedigen bakgrund.

Energi & hållbarhet
  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 95 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Bilplåtkirurgerna Aktiebolag
  • Culimar Aktiebolag
  • Swedol AB - Charkuteristen 6
  • Indigofera Jeans AB
T-bana < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Mia Idre

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm